Omleta taraneasca in lipie



Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 g branza de burduf
  • 1/2 ardei rosu
  • 150 g jambon
  • 1 ceapa verde
  • sare si piper
  • 2 lipii
  • unt
Salata
  • ridichi
  • rosii
  • rucola
  • baby spanac
  • ulei de masline
  • masline
  • sare

Mod de preparare

Jambonul si legumele se toaca marunt.

Se bat ouale impreuna cu condimentele si branza de burduf.

Se incinge o tigaie antiaderenta, se unge cu putin unt si se pun la gatit jambonul si legumele, pentru cateva minute.

Apoi se toarna ouale si branza. Se lasa 2 minute, pana prinde o crusta la baza, dupa care se aseaza o lipie, pe toata suprafata. Se mai lasa 1 minut, dupa care se rastoarna pe partea cu lipia, pe o farfurie mai mare. Se aseaza si cealalta lipie si se pune din nou la tigaie. Se mai lasa 2-3 minute, pana se rumeneste lipia.

Se taie triunghiuri si se serveste alaturi de salata!

 

Pofta mare!

 

Eu am folosit lipie cumparata!

Mai multe poze