Ingrediente
- 5 oua
- 150 g branza de burduf
- 1/2 ardei rosu
- 150 g jambon
- 1 ceapa verde
- sare si piper
- 2 lipii
- unt
Salata
- ridichi
- rosii
- rucola
- baby spanac
- ulei de masline
- masline
- sare
Mod de preparare
Jambonul si legumele se toaca marunt.
Se bat ouale impreuna cu condimentele si branza de burduf.
Se incinge o tigaie antiaderenta, se unge cu putin unt si se pun la gatit jambonul si legumele, pentru cateva minute.
Apoi se toarna ouale si branza. Se lasa 2 minute, pana prinde o crusta la baza, dupa care se aseaza o lipie, pe toata suprafata. Se mai lasa 1 minut, dupa care se rastoarna pe partea cu lipia, pe o farfurie mai mare. Se aseaza si cealalta lipie si se pune din nou la tigaie. Se mai lasa 2-3 minute, pana se rumeneste lipia.
Se taie triunghiuri si se serveste alaturi de salata!
Pofta mare!
Eu am folosit lipie cumparata!