Despre

“Cooking at home – Baby food and more” s-a nascut din pasiune, pasiunea pentru gatit. Aceasta a fost “alimentata” zilnic, odata cu inceputul diversificarii fetiței mele.
Mi-am dorit sa ii ofer sansa unui regim alimentar cat mai echilibrat, gandindu-ma mereu la sanatatea ei. Am fost foarte stricta, uneori as putea spune, chiar exagerata.
Am gatit separat pentru ea si pentru noi. Niciodata nu reuseam sa fac un singur fel de mancare, avand si sot sportiv, el cu un alt regim alimentar…

Timpul, stii si tu draga gospodina, zboara si nu e niciodata de ajuns, asa ca am vrut sa simplific totul si am incercat sa adaptez retetele clasice, care se consumau la noi in casa, dupa “regulile ei”.
Si in felul acesta am reusit sa imi usurez mie munca si sa am mai mult timp pentru cei dragi.

A inceput sa imi placa sa inventez retete, sa combin retete, sa fac poze preparatelor…
Preparatele erau apreciate, iar apropiatii asteptau mai mult de la mine si ma “impingeau de la spate”…
Atunci am luat decizia de a face un blog.
Nu stiam “cu ce se mananca”, stiam doar ca fiecare idee a mea trebuia sa devina realitate. Si asa a fost!

Am continuat sa pun suflet in tot ceea ce faceam, sa muncesc mai mult, sa ofer mai mult. Treptat, ““Cooking at home – Baby food and more” a devenit PROIECTUL MEU DE SUFLET!

Ulterior, am trecut prin “diversificare” si cu Lucas, iar experienta avuta cu Maia m-a ajutat foarte mult.

Asadar, “Cooking at home – Baby food and more”, este despre mine si familia mea.

Sa facem cunostinta, ma numesc Antonela, o mamica tare mandra de piticii ei, Maia (nascuta in Martie 2016), Lucas (nascut in iulie 2019) si o sotie fericita!

Te invit sa gatim impreuna!