Waffe pufoase



Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 200 g unt topit
  • 350 ml lapte
  • 2 linguri zahar din trestie
  • 1 lingura de scortisoara
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul.

Se adauga galbenusurile, untul topit si laptele. Se mixeaza bine impreuna dupa care se incorporeaza faina, praful de copt, zaharul vanilat si scortisoara.

Cu ajutorul unui polonic, se toarna din compozitia obtinuta in aparatul de waffe, care se unge cu putin unt inainte.
Se foloseste un polonic de compozitie/waffa.

Cei mari le-am servit cu miere, ciocolata, unt de arahide si alune iar mamaruta cu gem de gutui si coacaze(homemade)!

 

Din aceste cantitati mi-au iesit 14 waffe.

Pofta buna!

Mai multe poze