Vitel cu legume la tigaie si piure de cartofi



Ingrediente

  • 500 g carne de vitel
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 8 rosii cherry
  • sare si piper
  • 4 linguri de ulei

Mod de preparare

Se spala bine legumele si carnea.

Legumele se curata si se feliaza, carnea se taie cubulete si se pun impreuna cu uleiul intr-o tigaie antiaderenta.
Se condimenteaza si se lasa la inabusit aproximativ 10 minute.
Se completeaza apoi cu 2 cani mari de apa, se acopera cu capac si se lasa la foc mic aproximativ 120 de minute, amestecand periodic si completand cu apa daca este necesar.

Se serveste cu piure de cartofi.

Eu am facut un piure din cartofi mov, cartof dulce si cartofi albi.

Pofta buna!

Mai multe poze