Vinete umplute cu pui si legume



Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1/2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • 1/2 piept de pui
  • o lingura de unt
  • piper si sare
  • un pahar suc de rosii(homemade)
  • 100 g mozzarella

Mod de preparare

Se spala vinetele bine, se curata capetele si se taie in doua. Se scoate mijlocul si se aseza intr-o tava tapetata pe hartie de copt.

Se curata, se spala si se feliaza legumele si pieptul de pui.

Se pregateste o tigaie antiaderenta cu untul topit, se adauga legumele si carnea si se completeaza cu putina apa. Se inabusesc 15 minute.
Compozitia obtinuta, se aseaza ca umplutura pentru vinete. Se adauga sucul de rosii si se introduc la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute, la 175 de grade.

La final se adauga mozzarella.

Pofta buna!

Mai multe poze