Tocanita de vitel cu piure in trei culori



Ingrediente

  • 1/2 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 3 fire patrunjel verde
  • 2 frunze busuioc verde
  • o bucatica carne de vitel
  • sare si piper dupa gust
  • GARNITURA:
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1/2 cartof dulce
  • 1 pastranc
  • 3 linguri de smantana

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea.

Intre timp se curata si se taie legumele.

Cand carnea este aproape fiarta, se scoate si se lasa la racit, dupa care se taie cubulete.

Se pune intr-o tigaia antiaderenta impreuna cu legumele curatate si tocate, mirodeniile si condimentele .

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert impreuna pana se gatesc si apa scade.

GARNITURA:
Se curata si se spala legumele.

Se taie cubulete si se gatesc toate la abur, aproximativ 20 de minute, dupa care se blenduieste fiecare leguma separat, impreuna cu o lingura de smantana si un praf de sare. Astfel se obtin cele trei piureuri.

Pofta buna!

Mai multe poze