Tocanita de vitel cu paste



Ingrediente

  • 250 g carne de vitel
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei kapia
  • o rosie mare
  • 1/2 dovlecel
  • 6-8 linguri sos de rosii (homemade)
  • o lingura de unt
  • 3 frunze busuioc verde
  • 3 fire patrunjel verde
  • sare si piper (optional/dupa gust)
  • 250 g paste

Mod de preparare

Se toaca carnea din cutit, bucatele mai mici. Se toaca ceapa si ardeii si se pun intr-o tigaie, in lingura de unt si o cana de apa. Se lasa sa fiarba, la foc mic completand mereu cu apa pana cand carnea este gatita.

Cand carnea este gatita, se adauga rosia si dovlecelul tocate si ele, impreuna cu sucul de rosii, patrunjelul, busuiocul, sarea si piperul.
Se mai lasa sa fiarba impreuna, aproximativ 15 minute, pana scade apa.

Pastele se fierb separat, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pofta buna!

Aceste cantitati sunt pentru 3 portii.

Mai multe poze