Ingrediente
- 400-500 g muschiulet de porc
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 cepe albe
- 6 cartofi mari
- 1/2 ardei galben
- 1/2 ardei kapia
- 2 rosii
- 1/2 radacina patrunjel
- 2 frunze dafin
- sare
- piper
- mix legume deshidratate
- 3-4 linguri ulei
- patrunjel verde
Mod de preparare
Se curata, se spala si se toaca marunt ceapa, ardeii, rosiile si patrunjelul verde. Morcovii, dovleceii si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare, iar cartofii se taie cubulete. Legumele(mai putin cartofii) se inabusesc 4-5 minute impreuna cu uleiul, dupa care se adauga carnea taiata cubulete, frunzele de dafin si condimentele. Se mai lasa 3-4 minute, apoi se completeaza cu apa cat sa acopere. Se pune capac si se lasa la fiert pentru aproximativ 40 de minute, pana carnea este gatita iar apa scade si se formeaza sosul.
Cartofii se adauga doar in ultimele 15-20 de minute, cand carnea este aproape fiarta.
Pe parcurs se mai poate completa cu apa.
Pofta buna!