Tocanita de ficatei cu legume



Ingrediente

  • 300 g ficatei de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov mare
  • 1/2 ardei gras
  • 3-4 frunze de patrunjel verde
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 6 cartofi mari
  • 2 linguri de unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele si ficateii.

Legumele(mai putin cartofii) se toaca marunt si se pun la inabusit impreuna cu untul.

Se adauga apoi ficateii, patrunjelul verde si condimentele. Se completeaza cu apa, cat sa acopere si se lasa la fiert aproximativ 15 minute.

Intre timp se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se adauga peste ficatei dupa cele 15 minute si se mai fierb impreuna, la foc mic, pana se gatesc corect si apa scade suficient cat sa se formeze sosul.

 

Pofta buna!

Mai multe poze