Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 300 g tagliatelle
- 5 catei de usturoi
- 1 broccoli
- 1 morcov mare
- 1 ceapa rosie
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei galben
- 100 g unt
- sare si piper
- 200 ml suc de rosii
- 200 g smantana 24%
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete mici.
Legumele se spala si se feliaza.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg bine de apa.
Se pune untul la topit intr-o tigaie antiaderenta, dupa care se adauga pieptul de pui si legumele. Se condimenteaza, se acopera cu capac si se lasa la gatit aproximativ 20-25 minute, amestecand periodic.
Dupa cele 20 de minute, se amesteca smantana cu sucul de rosii si se adauga treptat peste pui si legume. Dupa care se adauga pastele si se amesteca usor timp de 2-3 minute.
O reteta extrem de simpla, rapida, delicoasa si sanatoasa!
Pofta buna!
Ingredientele sunt pentru 3 portii!