Supa de pui cu paste de porumb



Ingrediente

  • 1 pulpa de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei galben
  • 2 fire de patrunjel verde
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa alba
  • 100 g paste de porumb
  • 1 lingura de unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata si se spala carnea si legumele.

Se pregatesc doua cratite. Intr-una din cratite se topeste lingura de unt si se adauga 1 l de apa, legumele tocate si condimentele.

In cealalta cratita se pune la fiert pulpa de pui. Se fierbe separat aproximativ 30 de minute, pana aceasta nu mai spumeaza. Apoi se scoate, se spala cu apa rece si se pune peste legume.

Se lasa la fiert impreuna, la foc mic pana sunt gatite. Se aduga apoi pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

 

Pofta buna!

Mai multe poze