Supa crema de linte cu fructe de mare



Ingrediente

  • 250 g linte rosie SanoVita
  • un morcov mare
  • o ceapa alba
  • o radacina patrunjel
  • 1/2 radacina pastarnac
  • o lingura ulei de cocos SanoVita
  • sare si piper
  • 500 g creveti si mix fructe de mare
  • o legatura patrunjel verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei de cocos SanoVita
  • sare si piper
Plating
  • grisine
  • microplante
  • flori comestibile

Mod de preparare

Supa crema:

Lintea SanoVita se spala foarte bine si se lasa la hidratat peste noapte.

Legumele se toaca marunt si se pun la inabusit cateva minute, impreuna cu uleiul de cocos SanoVita. Se adauga lintea hidratata, se condimenteaza dupa gust, se completeaza cu apa cat sa acopere si se lasa la fiert aproximativ 30 de minute.

Se blenduiesc apoi, cu ajutorul unui blender vertical. In functie de consistenta dorita, puteti pastra o parte din apa in care au fiert.

Fructele de mare:

Se curata si se spala, dupa care se lasa la scurs.

Se pregateste o tigaie. Se pune uleiul de cocos SanoVita si se adauga usturoiul si patrunjelul, tocate marunt. Se adauga si fructele de mare si se lasa la foc mic, pentru aproximativ 10-12 minute, pana se gatesc.

 

Se servesc impreuna si se decoreaza dupa gust!

Un preparat rapid, usor de pregatit, sanatos si delicios!

 

Pofta buna!

 

Mai multe poze