Ingrediente
- 2 cartofi
- 1 canita mazare
- 1 dovlecel
- 1/4 ardei rosu
- 1/4 ardei galben
- 3 fire patunjel verde
- 1/2 fenicul
- sare si piper
- 1 lingura de unt
- 1 lingura de smantana
- 1 bucata file de dorada (80-100 g)
- o lingurita ulei de masline
- mirodenii si condimente (dupa gust)
Mod de preparare
Se curata si se spala legumele.
Se taie cubulete si se gatesc la abur pentru 15-20 de minute.
Dupa ce s-au gatit legumele, se condimenteaza si se blenduiesc impreuna cu untul si smantana.
Intre timp se pregateste pestele.
Se stropeste cu uleiul de masline, se adauga mirodenii uscate si se condimenteaza, dupa care se aseaza intr-un vas termorezistent si se introduce la cuptor pentru 30-40 de minute, la 175 de grade.
Se serveste cu supa crema.
Ingredientele sunt pentru o portie.
Pofta buna!