Supa crema de ciuperci, cartofi si dovlecel



Ingrediente

  • 3 ciuperci mari
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1/2 praz
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/2 radacina pastarnac
  • 1 morcov mare
  • 3-4 frunze de patrunjel verde
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de smantana
  • sare si piper (optional/dupa gust)

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele.
Se taie cubulete si se gatesc la abur pentru 15-20 de minute.
Dupa ce s-au gatit, se blenduiesc si se pun intr-o cratita, impreuna cu untul, smantana si condimentele.

Se mai lasa la fiert impreuna pentru aproximativ 5 minute.

 

Ingredientele sunt pentru 3 portii.

Pofta buna!

Mai multe poze