Supa crema de ciuperci



Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • un morcov mare
  • 4 cartofi
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • frunze de busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • mirodenii uscate
  • 4-5 linguri smantana vegetala

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se curata. Cartofii, morcovul, ardeiul, dovlecelul si ceapa se feliaza iar ciupercutele si frunzele de busuioc se pastreaza intregi. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se aseaza intr-un vas termorezisten tapetat cu hartie de copt.

Se introduc la cuptor pentru 30 de minute, la 175 grade C.

Se pun apoi intr-o cratita, se adauga apa cat sa acopere si se fierb aproximativ 10 minute(frunzele de busuioc se scot afara). Se adauga smantana vegetala dupa care se blenduiesc cu ajutorul unui blender vertical.

Un preparat simplu si rapid!

Pofta buna!

Mai multe poze