Supa crema de ciuperci



Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa verde
  • 4 frunze de busuioc
  • 1 lingura de unt
  • 3 linguri ulei din seminte de in
  • mirodenii uscate
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se curata.
Cartofii, morcovul, ardeiul si ceapa se feliaza iar ciupercutele si frunzele de busuioc se pastreaza intregi.
Se stropesc cu uleiul de in, se condimenteaza si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt.

Se introduc la cuptor pentru 30 de minute, la 175 grade C.

Se pun apoi intr-o cratita, se acopera cu apa si se fierb aproximativ 15 minute(frunzele de busuioc se scot afara).
Se adauga untul si sarea, dupa care se blenduiesc cu ajutorul unui blender vertical.

Se serveste cu multaaaa pofta!

Este absolut delicioasa!

Pofta buna!

Mai multe poze