Supa crema de cartofi mov



Ingrediente

  • 5 cartofi mov
  • 1 dovlecel
  • 1/2 morcov
  • 1/4 radacina patrunjel
  • 1/4 pastarnac
  • 100-150 ml supa de pui (in functie de consistenta dorita)
  • 1 lingura rasa de smantana 24%
  • sare si piper (optional/dupa gust)

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele.

Se taie cubulete si se gatesc la abur(eu folosesc aparat) pentru 20 de minute.

Dupa ce s-au gatit, se scurg foarte bine de apa si se blenduiesc impreuna cu supa de pui (retea: https://cookingathome.ro/retete/supa-de-pui-cu-taietei/ , se foloseste doar zeama) si condimentele.

Se toarna in farfuria in care urmeaza sa fie servita si se adauga smantana.

 

Pentru plaiting am folosit germeni bio de ceapa si flori comestibile.

 

Pofta buna!

 

*Pentru a iesi mai colorata farfuria, se pastreaza un cartof si se blenduieste separat.

Se adauga impreuna cu smantana si se amesteca usor.

 

 

Mai multe poze