Supa crema de cartof dulce si dovleac



Ingrediente

  • 2 cartofi dulci
  • 6 felii dovleac placintar
  • 2 dovlecei
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 radacina telina
  • 1/2 radacina pastarnac
  • 1/4 radacina patrunjel
  • 4 rosii cherry
  • sare si piper
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

 

Se spala legumele si se curata.

Dovleacul placintar se pune la copt, aproximativ 20 minute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar restul legumelor se gatesc la abur pentru 25 de minute.

Se pun apoi impreuna, toate legumele, se scurg de apa si se amesteca cu untul.
Se condimenteaza si se blenduiesc, cu ajutorul unui blender vertical.
Se adauga smantana, iar in functie de consistenta dorita, se poate adauga si apa de pe legume.

Am decorat cu mix de seminte, smantana si putin ulei de fistic!

Pofta buna!

Mai multe poze