Supa crema cu multe legume



Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1/4 ardei galben
  • 1/4 ardei rosu
  • 1/4 ardei verde
  • 4 rosii cherry
  • 2 cartofi
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 3 fire de patrunjel verde
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de smantana
  • sare si piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se gatesc la aburi pentru aproximativ 20 de minute.

Intre timp se topeste untul.

Dupa ce legumele s-au gatit, se adauga peste untul topit si se bleduiesc cu ajutorul unui blender vertical. Se adauga smantana si condimentele si se amesteca la foc mic pentru aproximativ 5 minute.

In functie de consistenta dorita, puteti pastra apa de pe legume.

 

Ingredientele sunt pentru 3 portii.

Pofta buna!

Mai multe poze