Somon la cuptor cu salata



Ingrediente

  • somon
  • crengute de rozmarin
  • lamaie
  • vegeta natur pentru peste
Salata
  • mix de salata
  • rosii
  • sare
  • ulei de fistic

Mod de preparare

Somonul se aseaza intr-un vas termorezistent, tapetat cu hartie de copt. Se condimenteaza cu mixul de condimente de la vegeta natur si se stropeste cu putin ulei de fistic. Se adauga rozmarinul si feliile de lamaie, se acopera cu hartie de copt si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 175 de grade C.

Intre timp se pregateste garnitura.

Mixul de salata se spala si se scurge bine, iar rosiile se feliaza. Se amesteca impreuna cu sarea si uleiul de fistic(dupa gustul meu).

Un pranz sanatos, rapid si usor de facut!

Pofta buna!

Parteneri

Despre noua gama vegeta natur v-am mai povestit, si dupa cum stiti deja, pentru mine “eticheta cu ingrediente” chiar conteaza, mai ales ca gatesc si pentru cei mici.

Vegeta natur are un continut 100% natural si le recomand cu mare drag pentru ca le folosesc, pentru ca imi plac si nicidecum de dragul reclamei.

Din aceeasi gama, veti gasi si un mix universal pentru mancaruri, condimente pentru carnea de pui, miel, porc, sarmale si cartofi.

Mai multe poze