Somon in crusta de seminte cu legume la tigaie

Somonul se curata, se spala si se pune pe un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu mixul special de la vegeta natur(vezi foto) si se da prin mixul de seminte, pentru a obtine crusta.
Se aseaza intr-un vas termorezistent, tapetat cu hartie de copt. Se adauga cateva linguri de ulei de cocosc, se acopera cu hartie de copt si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 175 de grade C. Daca doriti sa obtineti un somon mai bine rumenit, puteti indeparta hartia de copt ultimele 10 minute de gatire.
Legumele se spala si se curata. Broccoli se taie in buchetele mici, iar restul legumelor se taie fasii. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc pentru aproximativ 10 minute la tigaie, impreuna cu untul si uleiul de cocos.
Se servesc impreuna!
Un preparat delicios, sanatos si foarte usor de pregatit!
Pofta buna!