Ingrediente
- aluat foietaj
- somon afumat
- crema de branza
- mix salata
- un ou
Mod de preparare
A venit momentul sa va arat si cele 3 preparate pentru masa de Anul Nou, in urma provocarii lansate de prietenii mei de la Franke .
Voi incepe cu un aperitiv rapid si delicios.
Se intinde foaia de aluat, se intinde crema de branza pe toata suprafata ei, se aseaza somonul si salata dupa care se ruleaza si se feliaza(vezi carusel foto).
Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul batut si se dau la cuptorul preincalzit la 190 grade C. pentru aproximativ 15-20 minute.
Pofta buna!
Parteneri
Profit de ocazie sa va las sa descoperiti toata gama de cuptoare de la Franke. De la cuptoare cu microunde, cuptoare multifunctionale, cuptoare rustice si pana la cuptoare electrice cu piroliza.
Pentru mai multe detalii accesati frankemagazinonline.ro