Snitel de pui la cuptor



Ingrediente

  • 1 piept de pui de tara
  • 3 oua
  • 1 canita de faina
  • 1 canita fulgi de porumb
  • patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui, se tamponeaza cu servet de bucatarie si se feliaza subtire.

Intr-o farfurie se bat ouale impreuna cu patrunjelul tocat, sarea si piperul, iar intr-o alta farfurie se pune faina.
Se trec feliile bucatile de piept de pui prin ou, apoi prin faina si din nou prin ou si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt.
Se repeta aceasta procedura cu toate fbucatile de carne, dupa care se introduc la cuptor pentru 20-25 de minute, la 175 grade C. sau pana se rumenesc frumos.

 

O parte le-am trecut la sfarsit si prin fulgi de porumb.

 

Noi le-am servit cu piure de cartofi!

 

Pofta mare!

Mai multe poze