Sarmale in dovlecei



Ingrediente

  • 150 g carne tocata de porc
  • 150 g carne tocata de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de orez
  • 4 dovlecei
  • sare si piper
  • 200 ml suc de rosii

Mod de preparare

Pentru inceput se pregatesc dovleceii. Se spala bine, se taie capetele si se taie in jumatate, iar cu ajutorul unei furculite se scoate mijlocul.

Apoi se pregateste umplutura.

Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca fin iar morcovul se da prin razatoare.

Se spala orezul si se amesteca cu carnea tocata, legumele si condimentele.

Cu ajutorul unei linguri se umple dovleceii.

Se pregateste o oala, se aseaza dovleceii umpluti, se completeaza cu apa cat sa acopere si se adauga sucul de rosii.

Se pun la fiert, la foc mic pentru aproximativ 100-120 de minute.

 

Pofta buna!

 

SUNT ABSOLUT DELICIOSI!

 

Mai multe poze