Salata calda cu peste



Ingrediente

  • 500 g file de cod
  • 10 cartofi mov
  • 50 g rucola
  • 50 g baby spanac
  • 1 ardei kapia
  • 2 linguri de unt
  • 4-5 frunze de busuioc
  • sare, piper si mirodenii pentru peste
  • 4 linguri ulei de fisitc

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja aproximativ 20 de minute.

Intre timp se pune fileul la gatit intr-o tigaie antiaderenta, impreuna cu untul, condimentele si busuiocul. Se acopera cu capac si se lasa la foc mic pana pestele se gateste.

Se spala restul legumelor, se indeparteaza coaja cartofilor si se taie cubulete. Se amesteca impreuna cu putina sare, piper si uleiul de fistic.

Pestele se marunteste din cutit si se adauga peste salata.

 

Ingredientele sunt pentru 3 portii.

 

Pofta buna!

Mai multe poze