Salata calda de orez



Ingrediente

  • 1 canita de orez
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva mica de fasole rosie
  • 150 g ciuperci
  • 100 g baby spanac
  • 2 cepe verzi
  • 3 frunze de patrunjel verde
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • sofran(dupa gust)

Mod de preparare

Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se scurge bine de apa.

Legumele se spala si se curata. Ceapa, ciupercile, patrunjelul si ardeiul se toaca marunt, morcovii se dau prin razatoare iar fasolea si baby spanacul se pastreaza ca atare.

Intr-o tigaie antiaderenta se topeste untul si se adauga legumele. Se condimenteaza si se lasa la inabusit aproximativ 5 minute, dupa care se adauga orezul.

 

SIMPLU, RAPID SI GUSTOS!

POFTA BUNA!

Mai multe poze