Salata calda de orez cu peste si legume



Ingrediente

  • 300 g file de cod
  • 1 cana de orez basmati
  • 100 g unt bio
  • 3 fire de patrunjel verde
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 1 ou
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele si pestele se spala, se curata si se toaca foarte fin.

Se pune la topit untul intr-o tigaie antiaderenta, dupa care se adauga legumele si pestele. Se condimenteaza, se adauga crenguta de rozmarin si se lasa la inabusit aproximativ 10 minute.

Dupa ce orezul este fiert, se scurge bine de apa si se adauga peste legume si peste.

Oul se bate ca pentru omleta si se pune si el in tigaie. Se amesteca usor, la foc mic pana acesta se gateste corect.

 

Ingredientele sunt pentru trei portii!

 

Pofta buna!

Mai multe poze