Salam de biscuiti



Ingrediente

  • 450-500 g biscuiti
  • 250 ml lapte
  • 200 g unt
  • 60 g cacao
  • zahar dupa gust(eu am pus 80 g)

Mod de preparare

Se macina sau se zdrobesc biscuitii. O parte din ei se pastreaza mai mari.

 

Se pune laptele la foc, iar cand incepe sa fiarba, se adauga untul si zaharul. Se amesteca usor, pana se topesc, dupa care se adauga cacaoa.

Se amesteca bine impreuna, pana se omogenizeaza, dupa care se ia de pe foc.

Se adauga biscuitii si se amesteca pana se incorporeaza.

 

Se ia jumatate din compozitia obtinuta, se aseaza pe o folie alimentare si se ruleaza usor, apoi se strange la capete, pentru a obtine forma dorita.

La fel se procedeaza si cu compozitia ramasa.

 

Se da la frigider pana a doua zi! Se scoate apoi din folie, se feliaza si se serveste cu multa pofta!

 

Optional se pot adauga stafide, nuca, fistic, alune sau rahat! Mie imi place simplu:)

 

Pofta buna!

Mai multe poze