Rulada cu zmeura

Se bat ouale impreuna cu praful de sare, zaharul si esenta de vanilie pana isi dubleaza volumul. La sfarsit se incorporeaza usor faina cu ajutorul unei spatule.
Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt(eu am folosit tava de la aragaz), si se da pentru cca. 10 minute la 180 grade C.(cuptor preincalzit).
Se uda un prosop curat si se stoarce bine, se pune pe masa iar cand blatul este gata se rastoarna cu fata pe prosopul ud.
Se indeparteaza hartia de copt si se ruleaza apoi in prosopul de bucatarie. Se lasa la racit.
Intre timp se pregateste crema.
Smantana pentru frisca se mixeaza bine, iar intr-un alt vas se mixeaza branza mascarpone cu zaharul.
Treptat se adauga frisca peste, mixand continuu la viteza mica.
Dupa ce s-a racit blatul, se intinde crema si se aseaza zmeura. Se ruleaza cu grija, sa nu se rupa, dupa care se inveleste in folie si se da la frigider pentru 2-3 ore.
Se decoreaza dupa preferinte si se serveste cu multa pofta!
Un desert rapid si usor de pregatit.