Rulada cu crema de branza si fructe



Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 30 g cacao
  • 100 g faina
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
Crema
  • 250 smantana pentru frisca
  • 150 g branza philadelphia
  • 100 g branza de vaci
  • zeama de la 2 lime
  • un plic zahar vanilat
  • 3-4 linguri de zahar(dupa gust)
Decor
  • zahar pudra
  • capsuni
  • zmeura
  • cacao

Mod de preparare

Se bat ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana isi dubleaza volumul. La sfarsit se incorporeaza usor faina si cacaua, cu ajutorul unei spatule.

Compozitia obtinuta se toarna in tava tapetata cu hartie de copt(eu am folosit tava de la aragaz), si se da pentru cca. 10 minute la 180 grade C.(cuptor preincalzit).

Se uda un prosop curat si se stoarce bine, se pune pe masa si cand rulada este gata se rastoarna cu fata pe prosopul ud.
Se uda cu mainile hartia de pe blat si se desprinde usor.
Se ruleaza apoi in prosopul de bucatarie si se lasa la racit.

Intre timp se pregateste crema.

Smantana pentru frisca se mixeaza bine, iar intr-un alt vas se mixeaza crema de branza, branza de vaci, zaharul, zaharul vanilat si zeama de la lime.
Treptat se adauga frisca peste crema de branza, mixand continuu.

Dupa ce s-a racit blatul, se intinde crema si se aseaza fructele. Se ruleaza cu grija, sa nu se rupa, dupa care se inveleste in folie si se da la frigider pentru 2-3 ore.

Se decoreaza dupa preferinte si se serveste cu multa pofta!