Rulada cu branza si ardei



Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 linguri branza de vaci
  • o lingura iaurt grecesc
  • mix de ardei

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu praful de sare, apoi se adauga treptat cate un galbenus, cate o lingura de faina si la final doua linguri de apa. Se incorporeaza praful de copt si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 180°. Cand trece testul scobitorii, se aseaza blatul pe un prosop umed si se lasa acolo 3 minute, apoi se ruleaza si le lasa asa, rulat în prosop, pana se raceste.

Intre timp se amesteca branza de vaci cu iaurtul grecesc si se taie ardeii julienne.

Cand blatul s-a racit, se desface usor si se intinde amestecul de branza, se aseaza ardeiii, apoi se ruleaza usor.

Se infoliaza in folie alimentara si se da la frigider peste noapte.

 

Pofta buna!

 

Multumim, Camelia Hirdou pentru minunata reteta!

Mai multe poze