Risotto cu legume



Ingrediente

  • 1 zuchinni
  • 1 broccoli mai mic
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 cana orez arborio
  • 400 ml supa de pui(doar zeama)
  • 100 g unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala, se curata si se feliaza legumele. Dovlecelul se da prin razatoarea mare.

Se pune la topit 50 g unt, se adauga legumele si se condimenteaza. Se gatesc aproximativ 10 minute, pentru a le pastra al dente.

Intre timp se pune la fiert orezul, in supa de pui(eu am avut supa congelata).
Se lasa la fiert conform timpului dat de producator, dupa care se adauga legumele si cele 50 de g unt ramase.
Se amesteca usor impreuna, pana cand untul se topeste.

Se serveste cu muuultaaa pofta!

Rapid, usor, sanatos si delicios!

Pofta buna!

Ingredientele sunt pentru trei portii!

Mai multe poze