Ingrediente
- 600 g piept de curcan
- 3 cepe rosii
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei galben
- 1/2 ardei kapia
- 3 morcovi
- 4-5 frunze de patrunjel verde
- 150 g unt
- sare si piper
- 1 cana mare de orez(arborio)
Mod de preparare
Se curata, se spala si se feliaza legumele si pieptul de curcan.
Se topesc 50 g unt intr-o tigaie antiaderenta si se pun la inabusit legumele si carnea.
Se condimenteaza si se lasa la foc mic aproximativ 20 de minute, amestecand treptat.
Intre timp se spala bine orezul, dupa care se adauga peste legume si carne.
Se completeaza cu 3 cani de apa si se lasa la fiert respectand instructiunile de pe ambalaj(vezi poze).
Pe final, cand orezul este gatit si apa scade, se adauga si restul de unt, se presara patrunjel verde si se amesteca bine.
Este foarte rapid, usor de gatit si gustos!
Pofta buna!