Ingrediente
- Paste (de preferat rigatoni ca sunt mai mari - cantitatea in functie de vasul pe care il folositi)
- 3 linguri mari de Ketchup(de casa)
- 1/2 pahar sos de rosii
- 50 g de mozzarella
- 3-4 frunzulite de busuioc
- busuic uscat
- sare si piper (optional/dupa gust)
- o lingura de unt
Mod de preparare
Se fierb pastele aproximativ 5 minute, se scurg de apa si se lasa la racit.
Intre timp se pregateste un vas termorezistent.
Se unge cu putin unt, dupa care se adauga in straturi o lingura de ketchup, 2 frunze de busuioc, cateva cubulete de mozzarella, inca o lingura de ketchup, busuiocul si restul de mozzarella, putina sare si putin piper.
Apoi se aseza pastele, in cerc, pe inaltime (vezi poze).
Deasupra se pune inca o lingura de ketchup si se toarna paharul cu sucul de rosii astfel incat sa intre printre paste.
Se presara putin busuioc uscat deasupra si se introduc la cuptor pentru 25 de minute la 180 grade.
Pofta buna!