Pulpe de pui la cuptor



Ingrediente

  • 10 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras
  • 5 rosii cherry
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 ceapa verde
  • un pahar de vin alb
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • chili

Mod de preparare

Se curata si se spala bine ciocanelele.

Se cresteaza din loc in loc si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se stropesc cu uleiul de masline, se condimenteaza, se aseaza legumele si se toarna paharul de vin si unul de apa(vezi poze).

Se introduc la cuptor pentru 90 de minute, la 170 de grade.

 

Le-am servit cu hrisca cu legume si mujdei de usturoi.

Reteta pentru garnitura: https://cookingathome.ro/retete/seminte-de-hrisca-cu-mix-de-legume/

Cantitatile sunt pentru 4 portii.

 

Pofta buna!

 

ACEASTA RETETA ESTE DEDICATA CELOR MARI!

Mai multe poze