Pulpe de pui cu legume



Ingrediente

  • 1 cutie mare pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei de masline
  • mirodenii
Garnitura
  • 5 cartofi
  • 1 sfecla rosie
  • 2 vinete micute
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1 praz
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata si se spala bine ciocanelele. Se stropesc cu uleiul de masline, se condimenteaza si se aseaza intr-un vas termorezistent, tapetat cu hartie de copt.

Legumele se spala, se curata si taie cubulete. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se aseaza langa pulpe.

Se completeaza cu o cana de apa, se acopera cu o hartie de copt si se introduc la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, la 180 de grade.

Dupa cele 40 de minute, se inlatura hartia de copt, si se introduc din nou la cuptor, pentru alte 25 de minute, pana se rumenesc frumos.

 

Pofta buna!

Mai multe poze