Pulpa de iepure cu legume



Ingrediente

  • o pulpa de iepure
  • 1 morcov
  • 4 buchetele de broccoli
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1/4 ardei gras
  • o lingura de unt
  • mirodenii uscate: busuioc, coriandru si patrunjel (optional/dupa gust)
  • sare si piper (optional/dupa gust)

Mod de preparare

Se curata si se spala carnea si legumele.

Se feliaza morcovele, ardeiul si usturoiul.

Pulpa de iepure se cresteaza din loc in loc, se stropeste cu uleiul de masline si se da prin mirodeniile uscate.

Se pregateste un vas termorezistent, se pune untul, se aseaza carnea si legumele. Se completeaza cu apa(pana la jumatatea pulpei), se acopera cu capac si se introduce la cuptor  pentru aproximativ 120 de minute, la 180 de grade.

 

Pofta buna!

 

Mai multe poze