Pui cu orez si legume



Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 cana orez carnaroli
  • 200 g baby spanac
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei rosu
  • 3 frunze de patrunjel verde
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele si carnea.

Morcovii, ardeii, ceapa si pieptul de pui se taie fasii subtiri, patrunjelul se toaca marunt iar spanacul se pastreaza ca atare.

Intr-o tigaie antiaderenta, se pun la inabusit legumele si carnea, impreuna cu untul si condimentele. Se lasa aproximativ 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat si scurs. Se completeaza cu doua cani de apa si se lasa la fiert 15-20 de minute, amestecand periodic, pana apa este absorbita in totalitate.

Se mai poate completa cu apa la nevoie!

 

Pofta buna!

Mai multe poze