Pui cu legume si smantana



Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 morcovi
  • 250 g baby spanac
  • un ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • o ceapa alba
  • 40 ml ulei
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • 500 g smantana vegetala

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele si pieptul de pui.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, dupa care se adauga pieptul de pui taiat bucati. Se lasa la rumenit, amestecand periodic.

Morcovii se taie cu ajutorul mandolinei, usturoiul si ceapa se toaca marunt iar ardeiul fasii subtiri. Se pun la gatit peste pieptul de pui, dupa care se adauga spanacul si condimentele.
Se mai lasa 4-5 minute, apoi se adauga si smantana vegetala.
Se amesteca usor impreuna pentru alte 2-3 minute, dupa care se opreste focul.

Noi l-am servit langa o salata calda de cartofi.

Posta buna!

Mai multe poze