Prajitura “invizibila” cu mere



Ingrediente

  • 5 mere mari
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt
  • 20 g unt topit
  • 5 linguri lapte
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt. Se adauga untul topit si laptele, mixand in continuare, pana se obtine o consistenta moale, asemanatoare aluatului de clatite.

Merele se spala si se curata. Se feliaza subtire cu ajutorul mandolinei, dupa care se amesteca cu aluatul.

Se toarna apoi intr-o forma de silicon(eu am folosit forma cu diametrul de 18 cm), sau orice alta forma de copt termorezistenta, tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor, pentru 50 de minute, la 180 grade C.

 

Este absolut delicioasa!

 

Pofta buna!

Mai multe poze