Prajitura cu mascarpone, fistic, capsuni si migdale



Ingrediente

  • 200 g mascarpone
  • 50 g branza de vaci
  • 80 ml lapte bio
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri de zahar din trestie
  • un praf de sare
  • 6 capsuni
  • 2 linguri de fistic
  • 2 linguri de migdale
  • 2 linguri de carob

Mod de preparare

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul brut, zaharul vanilat si sarea, pana se omogenizeaza iar compozitia creste si devine spumoasa.

Se adauga apoi mascarponele, branza de vaci si laptele dupa care se incorporeaza praful de copt si faina, mixand pe o treapta mai mica, pana se omogenizeaza.

Se imparte in doua vase, iar jumatate din compozitie se amesteca cu cele doua linguri de carob.

Se pregateste o forma de copt, tapetata cu unt si faina, si se toarna compozitia simpla in primul strat, apoi compozitia cu carob.

Se decoreaza cu felii de capsuni, migdale si fistic.

Se acopera cu hartie de copt si se introduce la cuptor pentru 30-35 de minute, la 175 grade C. sau pana trece testul cu sobitoarea.

 

Este foarte pufoasa si delicioasa!

 

 

Pofta buna!

Mai multe poze