Placinta de legume cu branza si smantana



Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 dovlecel
  • 4 ciuperci
  • 1 ceapa verde
  • 3 fire patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • 80 g cas de vaca
  • un praf de sare si piper

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se curata.

Se toaca marunt dovlecelul, ciupercutele, ceapa, patrunjelul, ardeiul si rosia iar morcovul si cartoful se dau prin razatoarea mare.

Se bate oul ca pentru omleta impreuna cu smantana, praful de sare si piper si se amesteca cu legumele.

Se tapeteaza o tavita cu hartie de copt, se toarna compozitia obtinuta si se introduce la cuptor pentru 20 de minute la 175 grade.

Intre timp, se taie casul feliute subtiri.

Dupa cele 20 de minute, se scoata placinta din cuptor, se adauga casul si se mai introduce la cuptor pentru alte 10 minute.

 

Pofta buna!

Mai multe poze