Pizza pe paine



Ingrediente

  • 3 baghete cu masline
  • 5 linguri ulei de fistic
  • 1 lingura usturoi pulbere
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare si piper
  • topping dupa preferinte

Mod de preparare

Se taie bagheta in jumatate, apoi se feliaza  in bucati mai mici(vezi foto).

Se pregateste un amestec din uleiul de fistic, usturoi, patrunjel, sare si piper si se unge fiecare bucata de paine. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza feliile de paine si se introduc la cuptor pentru 10 minute, la 180 grade C.

 

Se scoate apoi tava si se adauga toppingul, dupa preferinte(pentru fetita am pus doar sos de rosii, mozzarella, baby spanac si ciuperci iar pentru cei mari, smantana, sos de rosii, porumb, cascaval, salam uscat, mozzarella, ciuperci, bacon, carnacior picant, prosciuto crudo, baby spanac si masline).

Se introduce din noua tava la cuptor pentru alte 10 minute, dupa care se serveste cu muuuulta pofta!

 

Pofta buna!

Mai multe poze