Pizza cu “de toate”



Ingrediente

  • 500 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 50 ml ulei de fistic
  • 1 plic drojdie uscata(6 g)
  • 1 lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • ciuperci
  • porumb
  • prosciutto
  • cascaval
  • cedar
  • mozzarella
  • bacon
  • carnacior
  • sos de rosii
  • spanac
  • rosii cherry

Mod de preparare

BLAT:

Se amesteca apa calduta cu drojdia, zaharul si sarea dupa care se adauga faina si uleiul. Se framanta impreuna si se lasa la dospit aproximativ 30 minute, intr-un vas acoperit.

Intre timp se pregateste toppingul.

Dupa ce aluatul este dospit, se intinde foarte subtire pe un banc de lucru tapetat cu faina. Se aseaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune ketchupul sau sosul de rosii, branzeturile si toppingul(dupa preferinte).

Se introduce la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 230 grade C.

Pofta buna!

 

Mai multe poze