Pilf de orez cu pui si mix de salata



Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • unt
  • sare si piper
  • 2 cani stoc supa de pui
  • 100 g mix salata
  • 100 g ciuperci

Mod de preparare

Legumele si pieptul de pui se spala si se curata. Pieptul de pui se taie cubulete iar legumele se toaca marunt.

 

Se pune la topit untul, intr-o tigaie antiaderenta. Se adauga carnea si legumele si se lasa la inabusit 5 minute, dupa care se condimenteaza si se adauga orezul spalat si scurs.

Se completeaza cu doua cani supa concentrata de pui, se acopera cu capac si se lasa la gatit, la foc mic, pana orezul este fiert(daca este nevoie, se mai poate adauga apa pe parcurs).

Ciupercile se feliaza si se gatesc cateva minute la tigaie, in putin unt.

 

Se servesc impreuna cu mixul de salata!

Delicios si foarte usor de facut!

 

Pofta buna!

Mai multe poze