Pilaf de orez cu piept de pui



Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1/4 praz
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 8-10 ciuperci
  • 2 linguri de unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala bine orezul si se pune la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele si pieptul de pui se spala, se curata si se toaca marunt.

Se pune la topit untul, intr-o tigaie antiaderenta. Se adauga pieptul de pui si legumele.

Se condimenteaza si se lasa la inabusit pentru aproximativ 25 de minute, acoperite cu capac. Daca este nevoie, se poate adauga un pahar de apa, insa legumele vor lasa suficienta apa cat sa se gateasca corect.

Dupa ce orezul este gatit, se scurge si se amesteca cu carnea si legumele.

 

Pofta buna!

Mai multe poze