Pilaf de orez alb, rosu si salbatic cu piept de pui



Ingrediente

  • 1 cana mix de orez alb, rosu si salbatic
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei galben
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/2 piept de pui
  • 150 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

 

Legumele si pieptul de pui se spala si se curata. Pieptul de pui se taie cubulete iar legumele se toaca marunt.

 

Se pune la topit untul, intr-o tigaie antiaderenta. Se adauga carnea si legumele si se lasa la inabusit 5 minute, dupa care se condimenteaza si se adauga orezul spalat bine.

Se completeaza cu doua cani de apa, se acopera cu capac si se lasa la gatit, la foc mic, pana orezul este fiert.

Daca este nevoie, se mai poate adauga apa pe parcurs.

 

Delicios si foarte usor de facut!

 

Pofta buna!

Mai multe poze