Paste in 6 culori cu somon si smantana vegetala



Ingrediente

  • 300 g somon proaspat
  • 1 zuchinni
  • 2 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 300 g smantana vegetala
  • 150 g smantana grasa
  • 3 frunze de patrunjel verde
  • 300 g paste
  • sare si piper
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Se curata si se spala somonul si legumele.

Se tocata dovlecelul, ceapa, usturoiul si patrunjelul.
Se pun intr-o tigaia antiaderenta impreuna cu untul pentru aproximativ 5 minute.

Intre timp se feliaza somonul, dupa care se adauga peste legume si se lasa la foc mic aproximativ 10 minute.

Se adauga apoi smantana vegetala si cea grasa, sarea si piperul si se mai lasa 2-3 minute sa se gateasca impreuna.

 

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se servesc impreuna!

 

Cantitatile sunt pentru 2-3 portii.

 

Pofta buna!

Mai multe poze