Paste cu somon, spanac si dovlecel



Ingrediente

  • 300 g somon
  • 1 dovlecel
  • 100 g baby spanac
  • 200 g smantana de gatit vegetala
  • 300 g smantana 24%
  • 4 catei de usturoi
  • 350 g spaghete
  • sare si piper
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Se curata si se spala somonul si legumele.

Se tocata dovlecelul si usturoiul, iar spanacul se pastreaza ca atare.
Se pun intr-o tigaia antiaderenta impreuna cu untul pentru aproximativ 5 minute.

Intre timp se feliaza somonul, dupa care se adauga peste legume si se lasa la foc mic aproximativ 10 minute, amestecand periodic.

Se adauga apoi smantana, sarea si piperul si se mai lasa 5 minute sa se gateasca impreuna.

 

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se servesc impreuna!

Pentru decor am folosit flori comestibile si mix de piper colorat.

 

Cantitatile sunt pentru trei portii.

 

Pofta buna!

Mai multe poze