Paste cu piept de gasca, broccoli si ciuperci



Ingrediente

  • 1/2 piept de gasca
  • 250 g paste
  • 1/2 broccoli
  • 150 g ciuperci
  • 300 g smantana 24%
  • 2 cepe verzi
  • 4-5 frunze patrunjel verde
  • 100 g unt
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de gasca se spala si se taie cubulete mici.
Legumele se spala si se feliaza.

Se pune untul la topit intr-o tigaie antiaderenta, dupa care se adauga pieptul de gasca. Se condimenteaza si se lasa la gatit aproximativ 5 minute, amestecand periodic.

Se adauga apoi legumele, crenguta de rozmarin si se completeaza cu un pahar de apa. Se lasa la foc mic pentru aproximativ 10 minute, amestecand periodic.

Dupa cele 10 minute, se adauga treptat smantana, amestecand continuu.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg bine de apa si se adauga peste carne si legume.

Se amesteca usor impreuna si se servesc cu multa pofta!

 

Pofta buna!

 

INGREDIENTELE SUNT PENTRU DOUA PORTII!

Mai multe poze